28.01.2020Møde & Event News

Træk stikket ud og tag på landet

2 nye partnere hos Kursuslex og Konference.dk gemmer på yderst stemningsfulde mødelokaler kun 1 time fra København.

Disse 2 mødesteder har det tilfælles, at de ligger lidt ude på landet, og at de begge gemmer på rigtig meget stemning - nærmest fornem atmosfære. Som en overraskende hemmelighed, der åbenbarer sig bag de historiske mure.

Dalby Hotel

Dalby Hotel ligger i idylliske omgivelser med godserne Bregentved og Gisselfeld som naboer. Der er golf og strand inden for rækkevidde, og Camp Adventure med Skovtårnet er kun 6 km fra Dalby. Wild West er i gåafstand ca. 400 meter fra hotellet - brug det som "break out" fra en hektisk mødedag.

Hotel Frederiksværk

Ved kurser med overnatning er der attraktive joggingstier i et frodigt skovområde lige uden for døren, ligesom Arresø med mulighed for kano-sejlads. Maden tilberedes af friske råvarer og der gives en sund kost, der er med til at gøre kurset til en optimal oplevelse for deltagerne. Der er mulighed for, at kursister kan overnatte på Hotellet, således at kurset kan afholdes over flere dage. Desuden er der også en social gevinst med hygge og samvær om aftenen i de lækre og nyrenoverede lokaler (foto).

Se mere om Hotel Frederiksværk

Se mere om Dalby Hotel


?