15.01.2019Møde & Event News

Turistchef fratræder sin stilling

Anette Hellmund Werenskiold fratræder efter eget valg stillingen som Turistchef for VisitLillebælt med udgangen af februar måned. Ny chef søges.

Anette Hellmund Werenskiold har gennem de sidste 6 år ført VisitLillebælt gennem en digital transformation og løftet turismen i Lillebælt-området ind i den digitale tidsalder. Hendes opgaver har blandt andet bestået i at udvikle strategi og koncept for flere online indsatser, som har båret frugt i form af stigning i områdets overnatningstal, markant vækst af oplevelser via bookingplatformen og øget kendskab til området generelt.

Ny chef søges

Anette Hellmund Werenskiold har fra dag ét været en meget vellidt samarbejdspartner blandt foreningens medlemmer, kommune og destinationspartnere, og hun har skabt mange nye samarbejder på tværs af branchen. Lillebælt-området er blevet markant mere synlig på landkortet for både ferie - og erhvervsturister, sidstnævnte gennem en opbygning af erhvervsturismesamarbejde på tværs af bæltet under brandet MeetingLillebælt. VisitLillebælt går nu i gang med at finde en ny turistchef. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om VisitLillebælt


?