28.02.2019Møde & Event News

Udenlandske møde-fristelser

Tag med til USA, Spanien, Balticum, Tyskland, Sverige og Norge. I det nye magasin kan du se, hvordan det giver mening at holde møder "abroad".

Flere og flere virksomheder vælger at afholde virksomhedens møder i udlandet. Det kan der være mange grund til. Men den hyppigste årsag til, at danske virksomheder ønsker at holde et arrangement i udlandet, er ganske almindelig praktik. "Hvis en virksomhed har internationale kontorer eller kontakter, så kan det være mest praktisk – og billigst – at placere mødet i udlandet, hvis de fleste deltagere bor og arbejder der," siger Michael Bramsnæs, fra The Competence Company, som er et af de konference- og eventbureauer, der arrangerer møder og konferencer i udlandet for danske virksomheder.

Andre årsager

Nogle vælger at afholde møder i de lande, hvor valutakursen er gunstig over for den danske krone, eller hvor prisniveauet er trykket så langt ned, at transporten tjenes ind gennem lavere udgifter til selve opholdet. Og så er der selvfølgelig den mest oplagte årsag, nemlig at man kommer ud og væk til nye omgivelser,, hvilket i selv skærper sanserne og samler gruppen.

Udlandstema i det nye magasin

I det nye Møde & Event Magasinet kan du læse et stort tema om møder i udlandet. Der er tips og forslag til møder i både USA, Spanien, Balticum, Tyskland, Norge og Sverige. Også på Nordic Meetings & Events vil der være mange udstillere lige fra Helsingborg til Dubai.

Gå direkte til udlandstemaet i Møde & Event Magsinet


?