26.11.2018Møde & Event News

Vend blikket mod stjernerne

Stjernemøder kan forstås i mere end én forstand. SydkystDanmark vil skabe større opmærksomhed mod 29 herligheder syd for København.

SydkystDanmark går nu benhårdt efter en større bid af mødemarkedet. Det sker blandt andet ved at vise alle herlighederne frem på den nye webportal Stjernemøder.dk Her har viser regionen en række anderledes, fascinerende, historiske og naturrige rammer til de møder, der skal kunne noget særligt. Tæt på København. Og ja - så er der nok lidt højere til himlen her. Og mon ikke også, man ser lidt flere stjerner, når man går udenfor efter mødet eller julefrokosten.

Prøv noget nyt

Prøv noget nyt og vend blikket mod Sydsjælland og Møn, når der skal arrangeres konferencer, workshops, møder, teambuilding-dage, julefrokoster og andre events. Sådan lyder budskabet fra Stjernemøder, som er navnet på det nye netværk for erhvervsturisme i Sydsjælland og Møn. Et kig på den nye webportal viser da også både slotte, herregårde, overvældende natur og livlig udendørs aktivitet. Rammerne er opdelt i tre kategorier: Udsigt, historie og autenticitet.

”Vores restauranter, hoteller og konferencecentre ligger tæt på København, kvaliteten er i top og priserne er konkurrencedygtige. Og så har vi naturen, pladsen og roen, som kan være med til at skabe et anderledes møde end i København," siger Heidi Larsen, netværks- og forretningsudviklingschef i VisitSydsjælland-Møn A/S.."Med vores nye netværk "Stjernemøder" samler vi kræfterne, og nu går vi benhårdt efter at få en større bid af mødemarkedet.”

Netværket vil gerne bryde den mentale barriere, der handler om, at der er meget langt fra København til Sydsjælland. Men det tager faktisk kun 1 time i bus at nå de første Stjernemødesteder. "Og hvis man synes, det er langt, kan man sagtens gøre busturen til en del af mødet,” foreslår Heidi Larsen.

29 stjernemødesteder

Et stjernemøde kan f.eks. foregå i historiske rammer eller med store naturoplevelser inkluderet. Portalen viser 29 Stjernemødesteders faciliteter og kapacitet, og alle kontaktoplysninger er samlet her. Blandt de mange steder, man kan møde på Stjernemøder.dk, er Residens Møen i Stege. ”Hver for sig er vi gode, men når vi går sammen, mener jeg, at området bliver meget mere attraktivt for den professionelle mødebooker. Og vi er blot én time fra København,” siger Christian Petersen, Residens Møen.

Se mere om Stjernemøder.dk


?