15.03.2021Møde & Event News

Vi er klar til messer og workshops

2 messer og 5 gange MødeMekka i år.

Kursuslex er klar med nye arrangementer i 2021. Møde- og eventbranchen har lidt mere end nogen anden branche under coronakrisen, men udsigten til en gradvis genåbning af samfundet giver håb for branchen.

Virksomheder landet over har et stort behov for at holde møder, konferencer og events igen, og i møde- og eventbranchen er der ligeledes et ekstraordinært behov for at mødes fysisk igen efter den lange nedlukning.

I Kursuslex planlægger vi derfor at afholde en række workshops og hele 2 messer i løbet af 2021.

Vi lægger ud den 3. juni 2021 med det første MødeMekka, som afholdes på det helt nye Comwell Copenhagen Portside i Nordhavn i København. Allerede den 15. juni 2021 afholder vi endnu et MødeMekka - denne gang på Hotel d’Angleterre i København.

Den 1. september slår vi dørene op for den store årlige messe Møde & Eventmessen 2021, som i år afholdes over én dag i Forum CPH. Messen er for alle, som arbejder med planlægning af møder, kurser, konferencer og events.

I løbet af efteråret afholdes igen MødeMekka den 9. september på Bestern Western Torvehallerne i Vejle og den 27. oktober i København (nærmere info om sted følger senere).

Den 19. november afholder vi mødemessen i Jylland - Meeting Live Vest 21, som finder sted på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Striben af arrangementer for aktørerne i møde- og eventbranchen afsluttes med et MødeMekka den 7. december i København.

Se mere og tilmeld dig arrangementerne


?