15.02.2021Møde & Event News

Vi længes efter de fysiske møder

Comwell mærker et ophobet behov for at mødes igen blandt hotelgruppens kunder.

Efter næsten et år med coronapandemi, restriktioner og masser af virtuelle møder, længes vi i høj grad efter at mødes fysisk igen. Det mærker man i hotelkæden Comwell, som oplever ”et ophobet behov for at mødes fysisk”.

”Vi hører heldigvis fra rigtig mange af vores gode kunder, at de er utålmodige for at mødes igen i den ”virkelige verden”. Vi glæder os sandelig også til at byde dem velkommen tilbage,” fortæller Peter Hansen, salgsdirektør i Comwell, i et blogindlæg.

Coronapandemien vil ifølge Peter Hansen skubbe yderligere til en tendens, hvor kunderne har øget fokus på fleksibilitet, tryghed og sikkerhed. Samtidig er de digitale møder kommet for at blive, og fremover vil kunderne i højere grad stille krav til de tekniske løsninger.

”Teknologien til onlinemøder har jo eksisteret i lang tid. Men det er de færreste, der har implementeret det fuldt ud, fordi vi som mennesker har et grundlæggende behov for at mødes fysisk, og fordi vi måske ikke har været trygge ved teknologien,” siger Peter Hansen.

Begrænsninger ved digitale møder
Med den digitale forandringsproces og coronapandemien er virksomhederne blevet mere opmærksomme på, at nogle møder egner sig godt til at blive afholdt digitalt, men samtidig står behovet for at mødes fysisk endnu stærkere, mener Comwell-direktøren.

Det digitale møde har nemlig sine begrænsninger, da det afskærer det deltagerne fra at have øjenkontakt og aflæse kropssprog og stemningen i lokalet.

”Hele pause- og frokostdelen betyder meget mere for et godt møde, end man lige umiddelbart skulle tro. Det ved vi fra omfattende kundeundersøgelser. Flere af vores kunder udtrykker, at de simpelthen mangler det uforudsete, spontane møde, som opstår, når vi mennesker mødes fysisk,” lyder det fra Peter Hansen.

Se mere om Comwell


?