30.01.2020Møde & Event News

"Vi skal på slot denne gang!"

Den besked vil mange mødeplanlæggere formodentlig gerne skrive i invitationen. Her er muligheden - 2 muligheder faktisk - i hver sin del af landet.

Dalund Slot og Kokkedal Slot Copenhagen er begge nye partnere hos Kursuslex og Konference.dk. Dalund Slot ligger på Fyn og Kokkedal Slot Copenhagen i Nordsjælland.

Brug loungen og pejsestuen på Dallund Slot

Dallund Slot (foto) ved Nordmidt Fyn indbyder til møder og konferencer, hvor samtalen er i centrum. De 5 mødelokaler inspirerer til anderledes og indbyrdes vidt forskellige mødeformer. I salen har stolene skriveplader, hvilket giver fleksibilitet som alternativ til de traditionelle bordopstillinger. Ved bookinger over 20 personer, får man slottet for sig selv. De 20 værelser er individuelt indrettede og opleves hver især er et lille refugie, hvor man kan trække sig tilbage. Kapaciteten ved møder rækker op til 50 gæster.

Kokkedal Slot Copenhagen er tilbagelænet charme.

Nyd slottets spa- & wellness område med en elegant pool, sauna, koldt-vand-bruser samt bruser med lys- og aromaterapi. Som noget særligt arrangerer slottet teambuilding med hestepolo. Alle, uanset erfaring med ridning, kan deltage. De 7 stilfulde mødelokaler på slottet er fuldt udstyret med AV og teknik med et smukt og naturligt lysindfald samt udsigt til park og kyst. Der er plads op til 150 deltagere med 59 værelser samt fri parkering. Mødedeltagere har gratis adgang til Kokkedal Spa med indendørs pool.

Se mere om Dallund Slot
Se mere om Kokkedal Slot Copenhagen


?