25.08.2020Møde & Event News

Vi vil have menneskelig interaktion tilbage i arbejdsdagen

Nille Preskorn, speaker på NMEE, ønsker mere fokus på pandemic-proof.

”Hele foråret blev brugt i skjul, beskyttet mod andre menneskers potentielle smitte, men på et tidspunkt, er det ikke til at holde ud længere,” siger Nille Preskorn, der leder workshop´en ”Skab oplevelser” i Trend Zone området på Nordic Meetings & Events Expo, og fortsætter: ”Det er i hvert fald min følelse. Ja - vi skal passe på os selv og hinanden, ja - vi skal følge alle reglerne, MEN vi skal også være sammen, netværke og samarbejde – og det fungerer bare bedst, når vi fysisk er i det samme rum og kan afkode kropssproget, stemningen og have følelsen af at være til stede sammen.

Jeg har på det sidste gransket trends og analyser om emnet og som jeg ser det, peger alt mod at vi i den nære fremtid ønsker menneskelig interaktion tilbage i arbejdsdagen.” ”Men det skal være under forudsætning at tilstrækkelig ”pandemic-proof”, fortsætter hun, ”og det begreb vil vokse sig større i efteråret, tror jeg. Mødedeltagere og mødebookere vil tjekke, at venues har en gennemtænkt plan for sikkerheden og lige så vigtigt; de vil se bevis for at planen følges! Rengøringsfunktionen eksempelvis, som altid har været gemt for gæsterne, kommer helt frem på scenen. Vi vil se dem gøre rent. Og sådan kan man forsætte.”

”På workshoppen skal vi ide-generere på emnet: hvordan kan vi opleve nærvær og interaktion, samtidig med at vi holder afstand og passer på hinanden. Jeg glæder mig rigtig meget til at høre hvad branchen tænker om dette, og er også spændt, fordi vi samtidig kaster os ud i et interaktivt design, uden at deltagerne flytter sig og uden hjælp fra teknologi.” Workshop afholdes i Trend Zone den 3. september kl. 9.45.

Se mere om workshoppen på messen

Tilmeld dig Nordic Meetings & Events Expo


?