09.08.2017Møde & Event News

Vil du med i himlen?

Danmarks største træ-top park åbner snart en helt ny event til store tanker, fællesskab og oplevelser.

Man kommer til at kunne se kilometervidt ud over de Sydsjællandske skove. Danmarks største og i forvejen meget aktive event-park, Camp Adventure, introducerer snart det nyeste skud på stammen i form af en træ-spiral, der starter som en gangsti nede ved jorden og leder de gående opad i en 600 meter lang spiral, som slutter 45 meter over jorden, hvorfra man har 360° udsigt over det kuperede sydsjællandske landskab.

Rampen har en konstant stigning, mens geometrien gør, at der i tårnets talje i midten vil være kort afstand mellem rampens cirkler, mens afstanden bliver større og større efterhånden som diameteren udvides i toppen og bunden af tårnet. Der er i alt 12 cirkelslag på tårnet (etager) og der vil blive brugt omkring 7750 brædder i eg fra lokale sydsjællandske skove.

Skovspiralen af træ fra de lokale skove kan også anvendes af handicappede, og der vil være læring og viden om livet i skovene på små poster undervejs. Spiralen forventes at stå færdig i 2018. Camp Adventure er et eventsted, hvor man under sikker vejledning kan anvende i alt 10 forskellige naturudfordringer i trætopperne. (Kilde: Politiken samt Camp Adventure).

Se mere om Camp Adventure


?