10.05.2021Møde & Event News

Vingsted tiltrækker mindre virksomheder

Vingsted hotel & konferencecenter oplever stigende interesse fra mindre kunder.

Vingsted hotel & konferencecenter nær Vejle har masser af plads både inde og ude, da centret råder over 30 tønder land og 23.000 kvadratmeter bygninger. Derfor er Vingsted gennem mange år blevet valgt af store virksomheder til eksterne møder, konferencer og events.

Coronarestriktioner har imidlertid betydet aflysninger af de helt store arrangementer, men til gengæld har mange små og mellemstore virksomheder fået øjnene op for Vingsted som et konferencecenter, hvor de kan afholde møder i trygge rammer.

”Vi oplever en vækst af kunder, der tidligere har fravalgt os, fordi stedet måske føltes for stort, men som nu kan se fordelene ved, at her er masser af plads,” siger salgs- og marketingchef Brian Runge, Vingsted hotel & konferencecenter.

Ordrer i bogen
”Vi har rigtig mange henvendelser på 8-30 personers arrangementer, og det skyldes udelukkende, at vi kan tilbyde møder og kurser i trygge rammer,” siger Brian Runge.

Den øgede interesse fra den relativt nye kundegruppe er den primære årsag til, at eventafdelingen på Vingsted har opgaver i ordrebogen lige nu på trods af fortsatte restriktioner.

”Selvom omsætningen i eventafdelingen langt fra er på niveau med et normalt år, så er der et fornuftigt flow,” siger Brian Runge.

Læs mere om Vingsted hotel & konferencecenter


?