30.04.2020Møde & Event News

Webinarer hjælper med genåbning

HORESTA og MPI står klar med viden og hjælp via webinarer, som ved at besvare de mange spørgsmål skal gøre det nemmere at starte op igen.

Brancheorganisationen HORESTA, uddannelsesinstitutioner, fagforbundet 3F, det Regionale Arbejdsmarkedsråd for Sjælland og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering står bag et nyt uddannelsesforløb, hvor mellemledere kan styrke deres kompetencer og dermed sikre, at deres virksomhed er klar til at genåbne med fokus på en veldrevet økonomisk drift og et godt arbejdsmiljø gennem god ledelse. Ved at tage den netop lancerede uddannelse vil mellemledere stå fagligt stærkere, når branchen igen får mulighed for at åbne hoteller og restauranter. Kilde Horesta

Online Masterclass hos MPI

Digitale møder har lynhurtigt bragt mødedeltagere i alle typer af virksomheder op på et højere niveau. Nogle er gået fra at være totalt novicer til at kunne deltage i online møder uden tekniske udfordringer.

Nu tilbyder MPI (Meetings Professionals International) en række webinarer, hvor man lærer at designe interaktive, online, digitale møder. Webinarerne belyser, hvordan man designer digitale møder. Som de fleste nok har erfaret, kræves der andre egenskaber, facilitering, agenda m.v. i forhold til fysiske møder.

Programmet indeholder følgende 3 områder:

1. Platforms and formats: webcast, webinar, solo, hybrid and multi-hub meetings?

2. Content design: scripting, speakers and presentation management;

3. Interaction: How to design interactive experiences and engage the online participants?

Se mere om webnarer hos MPI

Se mere om HORESTA


?