30.03.2020Møde & Event News

We´ll meet again

Kære mødeplanlægger. Sporer vi ikke et lille håb om bedring? Er det ikke nu, vi så småt kan forberede maj, juni og eftersommerens møder?

Kære mødeplanlægger.

Ingen har det rigtig godt i disse tider. Alle er vi mærket af situationen, og mange af os frygter, hvad der vil ske med os og vore nærmeste. Mange er nervøse for job, økonomi, sygdom og det, der er værre. Hos Kursuslex taler vi med rigtig mange hoteller og konferencecentre, hvor hvert og ét er i økonomiske problemer. Enkelte er allerede gået konkurs, og rigtig mange kæmper hårdt for ikke at gøre det. Men er der efterhånden ikke et lille håb? Ikke om 1 uge og heller ikke om 2 uger. Men tror vi ikke på bedre tider i maj måned?

Og tror vi ikke på, at det er nogenlunde normale tider efter sommer? Og så skal vi mødes igen, for møder og events kan i den grad skabe sammenhold og styrke optimismen. Det er der brug for.

Du kan gøre en stor forskel

Det er helt forståeligt, at kun få tør reservere møder og konferencer i de kommende måneder, men det varer heller ikke mange måneder, før det er blevet hverdag igen. Og hvis du på nogen måde ser mulighed for at booke møder, kurser, konferencer til fremtidig afvikling – når vi alle tror, at det er blevet hverdag igen – så tag kontakt med hotellerne eller konferencecentrene. Hver eneste positive melding til mødestederne er rigtig meget værd lige nu. Kontakt dem direkte – eller find dem på konference.dk. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os og få hjælp til din søgning. Foto: Saltoftehus.

Tag et kig på Konference.dk


?