02.06.2020Møde & Event News

Zleep åbner sit hidtil største hotel

Her til morgen har Zleep Hotels nemlig slået dørene op til et nyt hotel med adresse i Ørestad på Amager lige ved Royal Arena.

Zleep åbner i dag det nye 'Zleep Hotel Copenhagen Arena' med 211 værelser fordelt på 6 etager. Hotellet har fitness og en stor lounge med dertilhørende morgenmadsområde. Foruden Royal Arena er også Field’s, Bella Center og Ørestad Metro i gåafstand til hotellet.

En længeventet hotelåbning

Allerede den 1. april stod hotellet klar til åbning, men på grund af COVID-19 pandemiens konsekvenser for landets turisme, har hotelåbningen ladet vente på sig. Nu er tiden dog kommet, som Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels, udtrykker det: ”Vi håber på en sommer med øget indlandsturisme, og derfor er tiden nu kommet til endelig at invitere indenfor, og det glæder mig rigtigt meget”, siger han.

Også Zleep Hotels’ tyske medejer, Deutsche Hospitality, har set frem til åbningsdagen: ”Vi er stolte af i dag at kunne tilføje det største Zleep hotel til dato til vores portefølje af hoteller," siger Thomas Willms, CEO i Deutsche Hospitality. Zleep Hotel Copenhagen Arena er opført af Gråkjær, og ejeren af ejendommen er ATP Ejendomme. Kilde:Pressemeddelelse.

Se mere om Zleep Hotel Copenhagen Arena


?