Om Kursuslex

Kursuslex produkter

Kursuslex produkter

Kursuslex har siden 1972 udviklet og udgivet værktøjer til møde-, kursus- og kongresplanlæggere. Værktøjerne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd, tips og inspiration.

Konference.dk

Konference.dk er Danmarks største register over møde- og konferencefaciliteter.

Søg efter mødefaciliteter

Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet er det førende magasin om møder, events og konferencer. Det udkommer 4 gange årligt med artikler, tips og nyttig inspiration til flere end 10.000 mødeplanlæggere.

Få sendt magasinet gratis

Møde & Event News

Hver uge med undtagelse af ferier udsender Kursuslex sin nyhedsmail med relevante nyheder om møde-branchen til flere end 4.000 mødeplanlæggere og andre aktører i branchen.
 

Tilmeld Kursuslex Nyhedsmail

 

Møde & Eventmessen

 

Møde & Eventmessen er årets største arrangement for møde- og eventplanlæggere samt leverandører. Messen besøges af flere end 2.000 planlæggere og finder sted over 2 dage i marts måned.

Se Møde & Eventmessen 

 

Meeting Live Vest


Meeting LIve Vest er det jyske modstykke til Møde & Eventmessen. Messen er mindre, men et besøg på messen er en god mulighed for at hente inspiration til mødeplanlægningen. 

 

 Se Meeting Live Vest

MødeMekka

 

MødMekka er et anderledes og meget koncentreret arrangement, hvor et begrænset antal leverandører holder speedmøder på to-mandshånd i sessioner á 15 min. med de deltagende mødeplanlæggere.
 

Læs mere om MødeMekka

 

 

Konference.dk

Kursuslex' bookingportal Konference.dk er en nem måde at finde og booke mødelokaler på. Desuden tilbydes gratis rådgivning  til mødeplanlæggere, som ønsker hjælp til at finde mødefaciliteter.

Ring på tel. +45 33 97 43 43 eller søg mødested.

Søg og send forespørgsel 

Partnere

 

Konferensguiden.se

 


Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd, information om de mange mødesteder på sitet, tips, ideer og lignende.

Kontaktinformation

Ring eller skriv til os

Kontakt Kursuslex

Kursuslex
Bregnerødvej 132, 1. sal
3460 Birkerød
Tlf.: 70 22 11 73
E-mail: kursuslex@kursuslex.dk
CVR: 40 48 48 76
Bank: Danske Bank
Reg. nr.: 4366
Konto: 13196494
 

SE MEDARBEJDERNE


?